Borůvkový sójový nápoj 16 ks

Specifikace

Hodnocení:zatím nehodnoceno (přidat hodnocení)
  • Dostupnost: do 2-6 dnů
677 Kč
42 Kč/ks
559,50 Kč bez DPH 21%

Dárek zdarma

Ke každému nákupu za více než 500 Kč si budete moci vybrat malý dárek zdarma. Nad 2 000 Kč si budete moci vybrat i z dražších dárků. Více...

Poštovné zdarma

Při nákupu nad 500 Kč nabízíme doručení do Balíkovny zdarma, i na dobírku. Doručení na adresu pak od 49 Kč. Více...

Určení: Nezáleží na pohlaví

Borůvkovo-sójový nápoj (Blueberry Soybean Milk) je nový produkt, který kombinuje vysoce kvalitní nutriční vlastnosti borůvek a sóji. Hlavní složkou borůvkového sójového mléka jsou kanadské dovezené borůvky a sóji bez GMO z Manchurie, Ty jsou nejen bohaté na bílkoviny, lecitin, vápník, železo, vitamíny, ale také mají nízký obsah tuku a cholesterolu. Nápoj kombinuje prospěšné vlastnosti sójových bobů a borůvek, má jemnou chuť a silnou vůni, obsahuje mnoho živin, snadno se přenáší a je ideální volbou pro snídani i denní pití.

Sáček se snadno otevírá podél speciálně řezané linie. Borůvkovo-sójový nápoj se rychle rozpustí ve vodě, chutná skvěle a je jedním z nejdůležitějších moderních nápojů.

Vlastnosti

• z hlediska nutriční hodnoty dosahuje obsah bílkovin v sóji 40 %

• jedná se o vysoce kvalitní rostlinný protein, který obsahuje aminokyseliny nezbytné pro lidské tělo, a obsah lysinu je vyšší než u obilnin

• sója je nejlepší volbou mezi ostatními druhy rostlinných potravin, protože obsahuje řadu živin a látek nezbytných pro lidské tělo

• v posledních letech Amerika a Anglie opakovaně vydávaly prohlášení v oblasti zdravotnictví: denní příjem 6,25 gramů sojového proteinu může zabránit rozvoji kardiovaskulárních chorob

• sójové mléko obsahuje převážně rostlinné tuky a nenasycené mastné kyseliny

• obsahuje esenciální mastné kyseliny pro lidské tělo, má nízký obsah cholesterolu a může zabránit rozvoji aterosklerózy

• borůvky mají vysoký obsah pektinu, který může účinně snižovat hladinu cholesterolu, bránit rozvoji aterosklerózy a podporovat kardiovaskulární zdraví

• borůvkové antokyany zlepšují sítnici, zlepšují vidění a zabraňují únavě očí

• borůvky jsou bohaté na vitamín C, pomáhají fungování srdce, zabraňují rozvoji rakoviny a srdečních vad, brání stárnutí nervů, zvyšují mentální schopnosti a účinně bojují proti nachlazení, bolestem v krku a průjmům

• sušené sójové mléko je výsledkem jemného mletí, obsahuje sojové výlisky a kotyledony, obsah vlákniny je vyšší než v podobných produktech. Dietní vláknina uvolňuje střeva a normalizuje stolici, může zabránit rozvoji kolorektálního karcinomu

• sójové mléko obsahuje sójové oligosacharidy, které pozitivně ovlivňují proces reprodukce bifidobakterií a dalších prospěšných bakterií ve střevním traktu, uvolňují střeva a normalizují stolici a brání rozvoji kolorektálního karcinomu

• bifidobakterie a další prospěšné bakterie pomáhají posilovat lidský imunitní systém a zpomalují proces stárnutí v těle

• dále obsahuje sójové isoflavony, které jsou fytoestrogenem. Dlouhodobá konzumace sójových isoflavonů může zabránit rozvoji rakoviny prsu, rakoviny prostaty a osteoporózy, může oslabit nebo zabránit menopauzálnímu syndromu

• čínský státní ústav pro dietologii vyvinul denní dietní mapu s přídavkem potřebného množství uhličitanu vápenatého a fosforu, který podporuje růst a vývoj kostí, splňuje požadavky zdravé výživy a doplňuje potřebu vápníku v těle

• vitamin E může zabránit projevům různých negativních účinků a chorob způsobených nedostatkem tohoto vitaminu ve stravě.

Složení

• sójové mléko v prášku

• borůvkový prášek

• uhličitan vápenatý

• vitamín E

Dávkování

Zamíchejte 25 g prášku ve 150 ml vody.

Kontraindikace

Doporučeno pro všechny, zejména pro ženy a starší osoby.

Upozornění

Nedoporučuje se používat na lačný žaludek. Nedoporučuje se konzumovat velké množství sójového mléka najednou, protože to může způsobit zažívací potíže, nadýmání, průjem a další nepohodlí. Nedoporučuje se používat u lidí, kteří trpí nachlazením žaludku, nevolností, říhání, nadýmání, průjem, noční pollakiurií, znečištěním a impotencí. Vaječné bílé se snadno kombinuje s trypsinem a sójovým mlékem a vytváří látku, kterou tělo neabsorbuje. Protein ztrácí svou nutriční hodnotu, sójové mléko s vejci by se nemělo konzumovat. Organická kyselina hnědého cukru se může kombinovat s proteiny sójového mléka a vytvářet tak denaturované sedimenty. Vyhněte se sójovému mléku s hnědým cukrem. To neplatí pro bílý cukr.

Parametry

Balení
16 ks
Dávkování
1 sáček 1 denně
Hmotnost (g)
400

Níže naleznete seznam všech dokumentů, které vám mohou pomoci při rozhodování o koupi.

    Nová recenze

    *
    *
    *
    *

      Nová recenze

      *
      *
      *

      Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

      Další informace