Borůvkový sójový nápoj 16 ks
- Značka: Green World
- Kód zboží: 0161
- Dostupnost: 2 - 6 dnů od vytvoření objednávky
- Cena:676 Kč/16 ks = 42 Kč/ks(558,68 Kč bez DPH 21%)
Nově v nabídce!
Poštovné zdarma! Doručení do Balíkovny zdarma při nákupu nad 500 Kč!
Dárek zdarma! K tomuto zboží si budete moci v nákupním košíku vybrat dárek zdarma (seznam možných dárků - reflexní páska, rouška, balení náplastí...).
Borůvkovo-sójový nápoj (Blueberry Soybean Milk) je nový produkt, který kombinuje vysoce kvalitní nutriční vlastnosti borůvek a sóji. Hlavní složkou borůvkového sójového mléka jsou kanadské dovezené borůvky a sóji bez GMO z Manchurie, Ty jsou nejen bohaté na bílkoviny, lecitin, vápník, železo, vitamíny, ale také mají nízký obsah tuku a cholesterolu. Nápoj kombinuje prospěšné vlastnosti sójových bobů a borůvek, má jemnou chuť a silnou vůni, obsahuje mnoho živin, snadno se přenáší a je ideální volbou pro snídani i denní pití.
Sáček se snadno otevírá podél speciálně řezané linie. Borůvkovo-sójový nápoj se rychle rozpustí ve vodě, chutná skvěle a je jedním z nejdůležitějších moderních nápojů.
Složení: sójové mléko v prášku, borůvkový prášek, uhličitan vápenatý, vitamín E.
Nutriční informace o Green World Blueberry Soy Milk:
Z hlediska nutriční hodnoty dosahuje obsah bílkovin v sóji 40 %, jedná se o vysoce kvalitní rostlinný protein, který obsahuje aminokyseliny nezbytné pro lidské tělo, a obsah lysinu je vyšší než u obilnin. Sója je nejlepší volbou mezi ostatními druhy rostlinných potravin, protože obsahuje řadu živin a látek nezbytných pro lidské tělo. V posledních letech Amerika a Anglie opakovaně vydávaly prohlášení v oblasti zdravotnictví: denní příjem 6,25 gramů sojového proteinu může zabránit rozvoji kardiovaskulárních chorob. Proto lidé věnují stále více pozornosti zdravotním vlastnostem sójových bílkovin.
Sójové mléko obsahuje převážně rostlinné tuky a nenasycené mastné kyseliny. Mléko obsahuje esenciální mastné kyseliny pro lidské tělo, má nízký obsah cholesterolu a může zabránit rozvoji aterosklerózy.
Borůvky mají vysoký obsah pektinu, který může účinně snižovat hladinu cholesterolu, bránit rozvoji aterosklerózy a podporovat kardiovaskulární zdraví.
Borůvkové antokyany zlepšují sítnici, zlepšují vidění a zabraňují únavě očí.
Borůvky jsou bohaté na vitamín C, pomáhají fungování srdce, zabraňují rozvoji rakoviny a srdečních vad, brání stárnutí nervů, zvyšují mentální schopnosti a účinně bojují proti nachlazení, bolestem v krku a průjmům.
Sušené sójové mléko je výsledkem jemného mletí, obsahuje sojové výlisky a kotyledony, obsah vlákniny je vyšší než v podobných produktech. Dietní vláknina uvolňuje střeva a normalizuje stolici, může zabránit rozvoji kolorektálního karcinomu.
Sójové mléko obsahuje sójové oligosacharidy, které pozitivně ovlivňují proces reprodukce bifidobakterií a dalších prospěšných bakterií ve střevním traktu, uvolňují střeva a normalizují stolici a brání rozvoji kolorektálního karcinomu. Bifidobakterie a další prospěšné bakterie pomáhají posilovat lidský imunitní systém a zpomalují proces stárnutí v těle.
Dále obsahuje sójové isoflavony, které jsou fytoestrogenem. Dlouhodobá konzumace sójových isoflavonů může zabránit rozvoji rakoviny prsu, rakoviny prostaty a osteoporózy, může oslabit nebo zabránit menopauzálnímu syndromu.
Čínský státní ústav pro dietologii vyvinul denní dietní mapu s přídavkem potřebného množství uhličitanu vápenatého a fosforu, který podporuje růst a vývoj kostí, splňuje požadavky zdravé výživy a doplňuje potřebu vápníku v těle. Vitamin E může zabránit projevům různých negativních účinků a chorob způsobených nedostatkem tohoto vitaminu ve stravě.
Balení: 16 sáčků po 25g. Celkem 400g.
použití: Zamíchejte 25 g prášku ve 150 ml vody.
Indikace: Doporučeno pro všechny, zejména pro ženy a starší osoby.
Upozornění:
Nedoporučuje se používat na lačný žaludek.
Nedoporučuje se konzumovat velké množství sójového mléka najednou, protože to může způsobit zažívací potíže, nadýmání, průjem a další nepohodlí. Nedoporučuje se používat u lidí, kteří trpí nachlazením žaludku, nevolností, říhání, nadýmání, průjem, noční pollakiurií, znečištěním a impotencí.
Vaječné bílé se snadno kombinuje s trypsinem a sójovým mlékem a vytváří látku, kterou tělo neabsorbuje. Protein ztrácí svou nutriční hodnotu, sójové mléko s vejci by se nemělo konzumovat.
Organická kyselina hnědého cukru se může kombinovat s proteiny sójového mléka a vytvářet tak denaturované sedimenty. Vyhněte se sójovému mléku s hnědým cukrem. To neplatí pro bílý cukr.
Parametry | |
Balení | 16 ks |
Dávkování | 1 sáček (25 g) 1 denně |
Hmotnost (kg) | 0.4 |
Níže naleznete seznam všech dokumentů, které vám mohou pomoci při rozhodování o koupi.
Nový dotaz